Sisun juhlavuosi 2015

Vuosi 2015 on Sisun juhlavuosi; vuosi, jona Suomi ylittää itsensä! Juhlavuoden aikana haluamme rohkaista suomalaisia tarttumaan unelmiinsa, tekemään muutoksia ja päätöksiä, ottamaan terveitä, mutta rohkeitakin riskejä ja luomaan tätä kautta itselleen ja läheisilleen parempaa tulevaisuutta. Sisu alkaa sieltä, missä sinnikkyys ja periksiantamattomuus loppuvat.

Sisun juhlavuosi 2015 on Filosofian Akatemian luotsaama yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon projektikokonaisuus, joka yhdistää yrityksiä, yksilöitä ja yhteisöjä läpi aatteiden, yhteiskuntaluokkien ja näkemysten. Sen ytimessä ovat arvot kuten rohkeus, rehellisyys ja yhteisöllisyys. Sisun juhlavuosi koostuu tapahtumista, haasteista ja projekteista, jotka näkyvät laajasti kaikissa mediakanavissa vuoden 2015 aikana.

Sisu ei ole yksinomaan synnynnäinen ominaisuus tai taipumus. Se on päätös toimia ja järeä työkalu, jonka avulla me voimme muuttaa itseämme ja sitä kautta elinympäristöämme. Elämä on sisumatka, jolle meidät kaikki on kutsuttu ja jossa jokaista tarvitaan.

Sisun juhlavuonna 2015 sisuunnumme yhdessä toteuttamaan unelmiamme!

Sisu on jokaisen suomalaisen asia. Haluammekin siksi nostaa esiin tavallisten suomalaisten sisutarinoita. Suomi24-palveluun voit kirjoittaa oman tai tuttavasi sisutarinan. Parhaat tarinat palkitaan joka kuukausi.

Sisun juhlavuoden pääyhteistyökumppanit ovat Varma ja Fujitsu.

Mukana talkoissa ovat myös JCDecaux, Mirum Agency, Aller, Meeri Koutaniemi, Monster.fi, UN Women, Icehearts, Vamos, Cloetta ja Sisu-pastilli, Tekes Liideri, Työelämä 2020, Henry Ry, Rohkea Suomi, Nuori yrittäjyys Ry, Taivas + Helvetti ja Suomen Rahapaja.Kerro, mitä sisu sinulle merkitsee! Twiittaa ”Minulle #sisu merkitsee…”, loppuun hashtag #sisu2015. Voit myös tykätä Sisun juhlavuodesta Facebookissa.

Scroll to top